“Ezt ne írd meg, jó…?”

Már többször volt rá példa, hogy így kezdődött egy beszélgetés: “Elmondok valamit, de ezt ne írd meg, jó…?” Persze mikor erre kértek nem írtam semmit arról, amit hallottam. Ha már van néhány ember akiknek a bizalmát élvezem, nem szeretnék ezzel visszaélni.

Versenyekre járva az ember hall ezt azt, kósza hírek ezek, félinformációk, pletykák. Az évek alatt bebizonyosodott, hogy a legtöbb ilyen infó, ha nem is minden részletében, de lényegét tekintve igaznak szokott bizonyulni. Így volt ez akkor is, mikor a Budapest Rallye elmaradása előtt bő három héttel már lehetett hallani arról, hogy nem lesz verseny. Vagy amikor fülembe jutott még a hivatalos bejelentés előtt, hogy a Zengő csapat és Michelisz Norbi Hondára vált.

Joggal vetődik fel a kérdés, miért nem írtam meg, ha már tudtam róla?

Mint említettem, nem szeretnék visszaélni emberek bizalmával, valamint bennem is fel szokott vetődni a kérdés: mi van, ha mindez nem igaz? Jobb kivárni a hivatalos bejelentést, mint utóbb magyarázkodni az olvasóknak. A bulvár sajtóban nem sokat számít a hitelesség, én viszont ezt tartom az egyik, ha nem a legfontosabb dolognak, mikor írni kezdek valamiről.

Van olyan fotónk is, amit nem hoztunk nyilvánosságra, pedig néhány sor kíséretében jó kis sztorit lehetett volna kerekíteni belőle. Hogy miért maradt ez is a mi titkunk? Mert van, amihez minden embernek joga van, még akkor is, ha fotósok veszik körbe, ez pedig a magánélet!!! Ha egy másik fotós jár arra egy bulvárlaptól, egyből kapott volna az alkalmon. Ez az oldal azonban nem fog elbulvárosodni és szenzációt hajhászni csak azért, hogy több követője legyen.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük