Versenyajánló – Egy lóerőkben gazdag nyári éjszaka

Akik jártak már éjszakai versenyen, azok jól tudják, hogy sajátos varázsa van. A holdvilágos éjjel csendjét széttépő motorhangnak is megvan a romantikája, különösen akkor, ha autósport fanatikus valaki. A drift már nappal is elképesztő, de éjjel a lángoló kipufogók látványa az éles csaták közepette csak tetézi az élményt. 

A Drifted.hu csapata idén is megrendezi a méltán népszerű Lóerők Éjszakáját június 15-én, ami az általuk szervezett bajnokság egyetlen éjszakai versenye is egyben. A sok nézőt vonzó szezonnyitó után folytatódik tehát a pontvadászat a bajnokságban, a két verseny között sok idő telt el, így bizonyára minden versenyzőben ég a vágy, hogy újra a gázra léphessen.

A szezonnyitó is tartogatott húzós pillanatokat.

Kapunyitás 15 órakor, a belépő ára hagyományosan alacsony, hiszen 3500 forint más hasonló rendezvények áraihoz viszonyítva igen baráti; a jegy mellé az első 1500 látogató még programfüzetet is kap. Aki kiélvezné a VIP jegy nyújtotta előnyöket, azoknak már mélyebben a zsebükbe kell nyúlni, ez a jegytípus 40.000 Ft és csak korlátozott számban kapható.

Csata a naplementében

A program idén is színes lesz és számos korosztálynak nyújt szórakozási lehetőséget. Két fő ágra bontható a verseny: az egyik pályán a drift, a másikon pedig a gyorsulás szerelmesei csapnak össze egymással. Éjszakai program lévén nem mindennapi látványt fog nyújtani a JetCar show, ami mindkét pályán látható lesz. A gyorsulási pályán 17:15 és 18:00 között, míg a drift pályán 21:00 és 22:00 között szerepel majd, utóbbin ekkor kerül megrendezésre a versenyzői felvonulás is.

A tavalyi JetTruck show is nagyon látványos volt

A két főprogram mellett sok látnivalót és élményeket nyújtó programok is várnak a nagyérdeműre. Lesz még Rc Drift Bajnokság, Carstyling autószépségverseny, Backyard Garage találkozó, Night Jungle Taxi, Drift Taxi, StarWars Cosplay találkozó. A nézők maximális kiszolgálásáról büfék egész sora gondoskodik majd.

Az éjszakai versenyeknek egyedülálló varázsa van

A kaput 23 órakor zárják, éjfélkor pedig elcsendesednek a pályák is. A Lóerők Éjszakája az eddig nyilvánosságra hozott programterv alapján ismét sokszínű lesz, amit érdemes felírni a naptárunkba, mint kötelező programot!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük