A rajtrácsok lányai

Férfitársaim: valljuk be nyugodtan magunknak,hogy autóversenyekre nem csak az autók látványa vonz bennünket. Szerencsére szép számmal látogatnak ki csinos nők is a versenyekre, van mit nézni a pályán kívül is. A legszebbeket azonban a pályán találjuk, ki ne nézett volna már végig a grid girl-ök során?

Amikor 2015-ben láttuk begördülni azt a buszt a Hungaroringre, ami a lányokat hozta a WTCC-re, még meg is jegyezte egyikünk, hogy: “A buszsofőrnek ez az év fuvarja!” Nos igen, egy teljes busznyi szép nőt munkába vinni nem mindennapi élmény lehetett. Ahogy nekünk sem mindennapi a lányokat fotózni a grid-en.

Amint fotóst látnak a lányok, már mosolyognak és ez nem csak a rajtrácson van így. Szerencsére sokszor találkozunk velük a paddock-ban vagy a boxutcában is. Azonban mint mindennek, ennek a csupa szép és csupa mosoly munkának is megvannak az árnyoldalai.

A pokoli forróságtól a dermesztő hidegig állni kell a sarat, az időjárás senkit nem kímél. Láttam már lányt szinte kékre fagyva, kevésbé őszinte mosollyal és az is előfordult már, hogy a pokoli melegben egyikük rosszul lett. A másik dolog, ami nem kicsit lehet kellemetlen, a már nem szomjas férfinézők “kedvessége” a tribünről.

A néha már megalázó beszólásokat hallgatni nem lehet éppen kellemes; mégis mosolyogni kell, ha arra jár egy fotós. Amit a nézők nem látnak, az a lányok arca, mikor megtalálják őket ezekkel a szövegekkel (nem véletlenül nem idézek egyet sem). Volt, aki csak annyit mondott, hogy már két napja ezt hallgatja és…nos a hölgyet sem idézem.

Mint az említett nehézségek is mutatják, ennek az éremnek is két oldala van. Tehát hölgyeim, aki közületek örömmel állna ott a rajtrácson, számolnia kell néhány kellemetlenséggel. Ezek a nap végére azonban semmivé foszlanak, mert több életre szóló élménnyel gazdagodtok és a rólatok készült fotók százai is kárpótolnak mindezekért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük