Szlalomszezon 2019 – A kezdet!

Mindenki ismeri a mondást, hogy: “Minden kezdet nehéz!” Ez azonban nem minden esetben van így és ezt bizonyítja is az NHK Szlalom Team, akik nem sok pihenőt hagytak a szlalom szerelmeseinek és már február másodikán megrendezik idei első versenyüket Mázán.

Mintha tegnap lett volna a legutóbbi verseny Mázán és máris itt az újabb lehetőség! A helyszín mit sem változott és négyszer lehet nekiindulni a legjobb idő hajszolásának, vagy a legszórakoztatóbb autózást kitűzve célként. A nevezési díj 7000 Ft és az érdeklődés nagysága még a szervezőket is meglepte, így az indulók számát hatvan főben maximalizálták. Minden további infót az eseménynél találtok a facebook-on.

Természetesen mi sem hagyjuk ki a szezonnyitót, hiszen ezzel számunkra is elkezdődik az autós szezon. Fotózunk és videózunk, valamint versenyzői film elkészítését is vállaljuk, de ez ELŐZETES egyeztetést igényel, és maximum 3 ilyen elkészítését tudjuk tető alá hozni. Egy megrendelőnk már van, így már csak két film elkészítésére van lehetőség! Keress minket facebook oldalunkon privát üzenetben, mindenről tájékoztatunk!

A legutóbbi verseny nagyon jó hangulatban telt és a jó hangulat mellett látványosra is sikerült, amit ez a kisfilm is tanusít:

Ha tetszettek ez a videók, iratkozz fel YouTube csatornánkra:

https://www.youtube.com/user/Pintiracing

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.