Találkozz, játssz, versenyezz Michelisz Norbival!

A WTCR mezőnye a nyári szünetét tölti, mielőtt belevágnának a bajnokság hajrájába. A legtöbb versenyző eltűnik ilyenkor a nyilvánosság elől és családjukkal, barátaikkal töltik idejüket. Michelisz Norbi és csapata a M1RA, közönségtalálkozót tart a szünet alatt és kötik össze a kellemeset a hasznossal.

Versenyezz Norbival!

A találkozóra ismét Pécsett fog sor kerülni augusztus 24-én szombaton, 10 és 17 óra között a Kart Aréna – Gokart Stadionban a Tüskeréti út 36. szám alatt. A gokart verseny előselejtezőinek határidejét a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították, ami egy nagyon jó jel a második közönségtalálkozót tekintve. Versenyezni Michelisz Norbi ellen már önmagában is egyedülálló élmény, extra motivációt jelenthet, hogy értékes nyereményekért zajlik majd a küzdelem.

A gokart verseny előselejtezőjén indulók között kisorsolnak 1 db 100 ezer Ft értékű üdülési utalványt, amely Zalakaroson, Siófokon, Velencén vagy Horvátországban üdülhető le és felhasználható 15 hónapig.

A jótékonysági gokart verseny nyereményei:

1. helyezett: Emlékkupa, 100.000 Ft értékű OMV Value Card-utalvány, valamint a versenyen használt bukósisak, tűzálló maszk (igény szerint dedikálva).

2–5. helyezett: Emlékkupa, Raben-, OTP Simple-, Würth- és Hamerli-ajándékcsomagok, valamint a versenyen használt bukósisak, tűzálló maszk (igény szerint dedikálva).

6–50. helyezett: Emlékkupa és M1RA-csapatruházat (igény szerint dedikálva).

Találkozás és játék egy versenyautó árnyékában

Természetesen nem csak a versenyzésé a főszerepen ezen a napon. Beszélgetésre, közös kép készítésére és dedikált relikviák beszerzésére is lesz lehetőség.

Sőt, a csapat egy kvízjátékot is szervez, amin szintén értékes nyeremény lehet a győztesé, így nem árt Norbi és a M1RA történelméből, eredményeikből felkészülni egy kicsit. A nyeremény szintén a már említett üdülési utalvány lesz. A találkozó egyik dísze lesz a Hyundai i30 N TCR versenyautó, amit ezúttal testközelből is megnézhettek majd.

Jót tenni jó!

A jótékonysági gokart verseny nevezési díjaiból és más adományokból az Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Országos Szövetsége Baranya Megyei Egyesületét támogatja a csapat. Így az első közönségtalálkozó hagyományait követve a jótékonyság lényeges célkitűzés maradt.

Reméljük, hogy az első találkozóhoz hasonlóan most is sok rajongó él majd a nem mindennapi lehetőséggel és egy remek hangulatú napot tölt el a csapattal és Michelisz Norbival. Mi biztosan nem hagyjuk ki a találkozót, amiről egy beszámolóval, egy albumnyi képpel és videó összefoglalóval is jelentkezünk majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük