Versenyajánló – Újra kamionok dübörögnek a Hungaroringen

Egy hétvége erejéig ismét átveszik a hatalmat a gépóriások a Hungaroring felett. Június 22-23-án a Kamion Európa-bajnokság második versenyét rendezik meg nálunk, a mezőnyben két magyar indulóval, Kiss Norberttel és az OXXO Racing Team színeiben induló Molnár Bendegúzzal.

Az utak királyai eddig is látványos versenyekkel kápráztattak el bennünket, aki csak egyszer is látott ilyen összecsapást a helyszínen, az egy életre szóló élménnyel lett gazdagabb. Az előjelek mindenesetre biztatóak a hazai verseny előtt hiszen, Kiss Norbert másfél év után újra futamot nyert esős körülmények között Misanoban. Sikerének köszönhetően holtversenyben a harmadik helyen áll hazai versenye előtt és biztosak lehetünk benne: mindent meg fog tenni, hogy honfitársai előtt is győzelmet ünnepelhessen.

A verseny hangulatára eddig sem lehetett panasz, hiszen a hazai közönség minden esetben kitett magáért. Lengő magyar zászlóerdők, dudaszó és vastaps kísérte a hazai versenyzők minden megmozdulását eddig is, és ezt a hagyományt minden bizonnyal idén is továbbviszi majd a nézősereg.

A jegyek árusítása természetesen már kezdetét vette, az árak pedig ezúttal sem szálltak az égig; jegyvásárlás itt.

Látványos test-test elleni csatákra számíthatunk, a versenyzők nem mennek a szomszédba néhány kontaktért. A pályán nem sok előzési lehetőség van, így aki meg akarja lepni ellenfelét, annak kockáztatnia kell és ezek a manőverek ritkán zajlanak le úgy, hogy néhány elem ne szakadjon le a csata hevében.

A pályán zajló versenyek mellett családi programok egész sorával készülnek a szervezők, így mint azt az utóbbi években megszokhattuk, kicsik és nagyok bőven találnak maguknak szórakozási lehetőséget.

Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál minden bizonnyal azoknak a hagyományoknak a nyomát követi majd, aminek az előző négy alkalommal letette az alapjait. Nagyszerű családi program remek hangulatban, a pályán kemény férfias csatákkal és reményeink szerint ismét láthatunk dobogón hazai versenyzőt is.

A hétvége időterve:

festival

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük