Neuville terve az élen maradás

A Hyundai rally csapatának is új terület lesz a hétvégi verseny Törökországban. 2010 óta először rendeznek versenyt az országban, ahol murvás szakaszok és nagy meleg várja a csapatokat.

“Jó ideje nem látogattunk el új helyszínre, így mindannyian izgatottak vagyunk, hogy mit is tartogat Törökország? A szabályok ezúttal megakadályoztak minket abban, hogy a helyszínen teszteljünk, de lehetőség nyílt hasonló utakon felkészülni Dél-Franciaországban. Mivel ez egy új verseny, így teljesen egyenlő feltételek lesznek. Ez egy teljesen új élmény lesz, amely kétségtelenül meglepetést fog okozni. A durva utak és a nagy forróság kemény lesz a versenyzőknek és az autóknak is, különösen a gumik és a fékek lesznek kihívás elé állítva.” – mondta a Hyundai csapatvezetője.

Thierry Neuville a bajnokság éllovasaként érkezik az új versenyre és jó hangulatban, felkészülten várja azt.

“Szeretem az új versenyeket, frissen tart és új kihívásokat kínál nekünk. A fő célunk az, hogy jól érezzük magunkat a versenyen és természetesen mindent megteszünk, hogy megtartsuk pozíciónkat a bajnokságban.” – mondta el céljait Neuville.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük