Válasszanak a versenyzők

Hayden Paddon meg fogja osztani a Hyundai harmadik i20 Coupe WRC-jét a spanyol Dani Sordo-val a szezon folyamán. A csapatban teljes bajnokságot Thierry Neuville és Andreas Mikkelsen teljesít majd.

Formában kell maradni.

Nem fogok úgy tenni, mintha nem akartam volna a teljes bajnokságban versenyezni, minden versenyző ezt szeretné. Ez nem fog megtörténni ebben az évben, így akkor kell élnem a lehetőséggel, amikor csak tudok. Nagyon fontos, hogy világbajnokság szüneteiben is vezetni tudjak. Új versenyeken fogok indulni Új-Zélandon, ez majd segít nekem formában maradni. Jó formában kell lennem Portugáliára és abból a versenyből kell a legtöbbet kihoznom.” – mondta Paddon.

Sordo aszfalton támadna.

Sordo az aszfaltos versenyekre fókuszál, ezeken érzi legjobbnak győzelmi esélyeit.

Vannak aszfaltos versenyek, ahol nyerhetek, a többin pedig pontokat kell szereznem.” – zárta rövidre tervei ismertetését Sordo.

Szabad a választás.

A csapatvezető, Michel Nandan megerősítette, hogy a versenyzőknek – amennyire lehetséges – lehetővé kellett tenni saját versenyek kiválasztását ebben a szezonban.

Ha olyan versenyződ van, mint Dani, és esélyt akarsz a gyártók bajnokságára, akkor jobb, ha az aszfaltos versenyeken hagyjuk indulni. Ezt követően amennyire csak lehet, a versenyzőkre bízzuk, hogy válasszák ki azokat a versenyeket, amiken indulni szeretnének.” – zárta a csapatvezető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük