Eredménykényszerben

A Hyundai rally csapatának aligha kezdődhetett volna rosszabbul a szezon, mint ahogy az Monacoban megesett. Így sajátos eredménykényszerben vágnak neki a hétvégi havas versenynek Svédországban.

Thierry Neuville volt a Hyundai legjobb versenyzője, aki ötödikként ért célba Monacoban, a dél-koreai csapat pedig utolsó helyen áll a gyártók ranglistáján, miután mind a három versenyzőt problémák hátráltatták a szezonnyitón. Michel Nandan csapatvezető arra készteti a csapatot, hogy keményen dolgozzon és jobb eredményeket érjenek el.

A Monte Carlo csalódását hamar magunk mögött kell hagyni, és hatékonyan kell kezdenünk a versenyt Svédországban. Világos, hogy az első verseny nem sikerült jól, nem fogadhatjuk el az ilyen eredményeket, így keményebben kell dolgoznunk.” – mondta a csapatvezető.

A csapat három párosra támaszkodik, hogy jobb eredményt érjen el.Thierry  Neuville és Andreas Mikkelsen folytatják a bajnokságot, míg Hayden Paddon visszatér a harmadik autóhoz, amit a nyitóversenyen Dani Sordo használt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük