A mi szenvedélyünk

Javában zajlik az MNASZ elnökválasztási kampánya. A feleket aligha kell ebben a közegben bemutatni és a többség már találkozott is a jelöltek kampánystílusával. A tét nagy, közös szenvedélyünk jövője dől el és aki azt állítja, mindegy ki nyer, az azt hiszem téved.

Napok óta figyelem a posztokat és a kommenteket a közösségi médiában. Mindenki a maga stílusában alkot véleményt, akad aki optimista, van aki nem. Nem fogom számolgatni azok százalékos arányát, hogy ki mellett mennyien állnak. A kampány negatívumai ellenére azonban egyetlen dolog örömmel tölt el, ami közel sem mellékes így, sportbarátok között. Mire is gondolok?

Ami egy jó ideje nem sikerült már, az most kezd újra testet ölteni, ez pedig az egység az autósport rajongók között. Kezdünk újra ráébredni arra, hogy ez egy közös szenvedély, a sportág mindenkié!!! Minden szereplője fontos az MNASZ elnökétől kezdve a versenyzőkön, a sportbírókon és a médiásokon keresztül a nézőkig. Nem, ez nem az a közeg, ahol valaki több vagy kevesebb, akár évek óta dolgozik a sportágért, vagy nem tett érte semmit; ugyanaz a szenvedély hajt mindannyiunkat és pont.

Mint említettem, napok óta figyelem a kommenteket és végre újra azt érezhetem, amit egy ideje már nem éreztem, hogy jó közétek tartozni!!!

A döntő többség abszolút korrekt és sportszerű véleményeket fogalmaz meg. Remek kérdések születnek és az észrevételek is teljesen helyénvalóak. Az előkerülő személyeskedő, alpári, provokatív trollokkal a többség már neki sem áll vitázni. Úgy tűnik, többen magukénak érzik ezt a mondatot:

“Bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá!”

Köszönöm mindenkinek az elmúlt pár nap minden sportszerű kommentjét és minden médiás kollégának a remek posztokat! Jó érzés közétek tartozni és osztozni a közös szenvedélyben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük