Szlalomosok, irány a bázis!

A Pécsi Szlalom Team elhagyva komfortzónáját sikerrel rendezte meg az első Pécsi Autósport Fesztivált. A szezonnak azonban még nincs vége, így visszatértek bázisukra az Expo Centerbe, ahol Vasárnap újra szlalomversenyt tartanak a Sopia-NET KGÉP kupáért.

Pardi Kata ezúttal is készségesen válaszolt a kérdéseinkre, akit a versenyszervezés utolsó fázisában csíptünk el.

Nagyon sportszerűen áttettétek a versenyt egy nappal későbbre, így nem ütközik a rendezvény az Első Pécsi Hegyiverseny Emléktalálkozóval. Nehéz volt az időpontváltozást tető alá hozni?

Szerencsére nem okozott szervezésben különösebb problémát a dátum módosítás, bár a versenyzőink és mi magunk is jobban preferáljuk a szombati versenyeket, de néha nekünk is engednünk kell és azt gondolom, most mi voltunk egyszerűbb helyzetben ezen a téren.

Milyen pálya várja a szlalom szerelmeseit?
 
Az Expo területe szerencsére számos lehetőséget kínál a pálya felépítésére, aminek köszönhetően mindig meg tudunk újulni. Most vasárnap a rajt egy régi helyére tér vissza, de a megszokottól eltérően, “szomszédságába” kerül a cél is.
 
 
A nevezési lista hagyományosan gyorsan megtelik; most is ez volt a helyzet?
 
A nevezés most is gyorsan telt, szerencsére nagy érdeklődésnek örvendünk, bár sajnos sokan csak akkor kapnak észbe, mikor már betelt a listánk. Ez most sem volt másképp, próbálunk megoldást találni, hogy mindenki velünk együtt szórakozhasson a hétvégén!
 
 
A vírushelyzet miatt a nézőknek az eddig bevezetett intézkedéseken túl tenniük kell még valamit?
 
Ahogy az előző versenyeinken, úgy most is arra kérünk mindenkit, hogy tartsa be a higiéniai követelményeket, a rendszeres kézmosás, illetve a távolságtartás betartása, amit kiemelnék. Maszk használata nézőknek ajánlott, illetve az épületbe és az adminisztratívra történő belépéskor kötelező!
 
 
Sokak kedvence, Kőváry Barna ismét egy Trabant volánja mögé ül, ő több ķörnyi lehetőséget kap majd?
 
Barnát köreinkben üdvözölhetjük, ez fix. A Trabant, illetve a versenyzése, ami egyelőre még kérdéses, hiszen folyamat “kalapálják” az autót, reméljük beindul, és láthatunk egy régi “motorost” újra a pályán. Emellett egyébként, ha nem akar a technika ördöge engedni, abban az esetben is megtekinthető lesz az autó, hiszen kiállítani mindenképp lehozzák a fiúk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük