A Ford tovább gyorsul majd – figyelmeztet Wilson

Malcolm Wilson figyelmeztette a WRC riválisait, hogy az M-Sport Rally csapatának Fiesta WRC-je még gyorsabb lesz, köszönhetően számos újabb fejlesztésnek, amelyek már folyamatban vannak.

A csapat az eddigi négy versenyből hármat megnyert Ogier-vel, így optimistán várhatják a folytatást. Ogier maradásának egyik feltétele az volt, hogy a Ford nagyobb szerepet vállal és fejlesztésekkel támogatja a csapatot. A támogatás az eredményeket látva kifizetődik, és a Ford még nem fejezte be a fejlesztéseket.

Sokat dolgoztunk azért, hogy a fejlesztéseket megkapjuk. Most már több fejlesztési forrást kapunk van a Ford-tól, úgy gondolom, hogy ha folytathatjuk ezt a munkát, még tovább javulhatunk.” – mondta Malcolm Wilson csapatvezető.

Ogier a korzikai verseny végén elismerően szólt a Ford fejlesztői munkájáról, és a tavalyinál lényegesen gyorsabbnak érezte az autót.

Wilson is kitért a korzikai remek szereplésre, amire még ő maga sem számított.

Amikor láttuk, hogy pénteken jönnek az eredmények, mindannyian csodálkoztunk Sébastien teljesítményén. De azután nagy nyomás nehezedett ránk a versenyen, mert tartani kellett az előnyünket és kezelni kellett ezt a helyzetet.” – nyilatkozta Wilson.

Wilson nem mehetett el szó nélkül Phil Mills teljesítménye mellett sem, aki remekül helyettesítette a felépülőben lévő Dan Barritt-et.

Minden bizonnyal helyes döntés volt Phil-t választani Dan helyettesítésére, mert nagyon jó jegyzeteket készített. Nagyon kemény küldetés volt, és hálás vagyok, hogy segített nekünk.” – zárta a csapatvezető.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük