Dan Barritt visszatér

Elfyn Evans navigátora, Dan Barritt megerősítette: alkalmas arra, hogy visszatérjen a Rally Világbajnokság küzdelmeibe Argentínában.

Barritt kénytelen volt kihagyni a Tour de Corse-t ebben a hónapban, miután egy nagy sebességnél elszenvedett baleset során agyrázkódást szenvedett Mexikóban.

Visszaülök az autóba, nem lesz gond. Visszajöttem már nagyobb mélypontokból is. Nincs miért aggódnom, fizikailag jól éreztem magam a teszt során, és teljesen rendben voltam. Köszönetet kell mondanom Phil Mills-nek, aki remek munkát végzett Korzikán Elfyn mellett, és elég frusztráló volt a pálya szélén állni. Alig várom, hogy Argentínában újra versenyezhessem.” – mondta Barritt.

Elfyn Evans is örül navigátora visszatérésének.

Remek, hogy Dan visszatér! Kaptam egy lehetőséget Phil-től, hogy ott legyek Korzikán, amiért hálás vagyok, de most előre kell tekinteni és leszegett fejjel menni tovább. Nem volt a legjobb kezdésünk, de Argentínában okosan és gyorsan kell majd mennünk.” – mondta Evans.

Evans és Barritt tavaly hét tized másodperccel elvesztette a dél-amerikai versenyt, majd a második helyen végzett  Thierry Neuville mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük