Evans navigátora tesztelni akar

Az M-Sport meggyőződése, hogy Elfyn Evans navigátora, Dan Barritt képes lesz Korzikán újra autóba ülni, miután megsérült a Mexikóban történt balesetben.

Barritt-nél enyhe agyrázkódást állapítottak meg, így azt tanácsolták számára, hogy ne folytassa a versenyt. Ő azonban azt tervezi, hogy részt vesz a korzikai teszten jövő hétfőn. Malcolm Wilson a következőket mondta Barritt terveiről:

Magától értetődik, hogy a prioritás a verseny, ez az, ahol szükségünk van Dan Barritt-re. Nem aggódom annyira a teszt miatt, lássuk, hogy érzi magát a jövő héten.

Evans elismerte, hogy ez a baleset volt az egyik legnagyobb karrierje során.

Az ütközés oka valószínűleg az volt hogy egy kicsit túlzott önbizalommal írtuk fel a szakaszt. Egy kicsit megzavarodtam a balesetben. Olyan gyorsan mentünk, és miután megálltunk kiugrottam az autóból, és futottam, hogy lassítsam a következő autót. Amikor a por eloszlott, láttam, hogy a kerekek még mindig a helyükön vannak, és a helyes irányba mutatnak – ezért beugrottam és elmentünk. Ha azonnal tovább mentünk volna, talán még 20 másodpercet sem veszítünk el. “- mondta Evans

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük