Loeb-ből ennyi nem elég

A Citroen csapatvezetőjét, Pierre Budart lenyűgözte Sebastien Loeb Mexikóban nyújtott teljesítménye. A csapatvezető most azt szeretné, ha a rally legenda még több versenyen állna rajthoz a Citroennel.

Loeb kiválóan autózott Mexikóban és vezető helyen állt a versenyben, mikor defektet kapott, és ezzel sok időt vesztett.

Három versenyben állapodtunk meg, de Korzika és Spanyolország után még lesz lehetőségünk beszélni arról, hogy még hol tudna indulni? Nem ismerek olyan csapatvezetőt a szervizparkban, aki ne akarná ezt a fickót teljes munkaidőben foglalkoztatni. Mexikó remek bizonyítéka a teljesítményének, láttuk, hogy még mindig nagyon gyors és megmutatta, milyen jól tudja kezelni az új autót. Tudtuk, hogy jó dolgokat tud csinálni, de azt hittem, több időbe telik majd.” – lelkendezett Budar.

Csapattársát, Kris Meeke-t is lenyűgözte Loeb teljesítménye.

Ez elég hihetetlen volt, hogy őszinte legyek! Mindig azt mondtam, hogy visszahívnám a csapatba és ez a verseny csak megerősíti ezt. El tudnátok képzelni, hogy milyen erővel rendelkeznénk az egész évre, ha még Craig Breen is rajthoz állhatna egy harmadik autóban? Nagyon, nagyon erős csapat lehetnénk, ha meg tudnánk győzni, hogy jöjjön vissza és egy kicsit több versenyt vállaljon.

Loeb azonban idén teljes szezont teljesít a Rallycross Világbajnokságon a Peugeot gyári támogatását élvezve.

Amikor a teljes bajnokságból (WRC) visszavonultam, tudom miért tettem és ez nem változott. Most én vezetek és ez jó, mindent megteszek, de a teljes bajnokság nem szerepel a terveim között.” – mondta Loeb.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük