A 20. Rally Legendre méltó jubileummal készülnek!

San Marino immár huszadik alkalommal ad otthont a már világhírű Rally Legend-nek. A versenynek különleges hangulatot adnak azok a magyar versenyzők és rajongók, akik évről évre egyre nagyobb számban térnek vissza. A jubileumi versenyre nagyon készülnek a szervezők is és már az első információkat is elkezdték adagolni a rally rajongóknak!

Október 13. és 16. között rendezik meg a versenyt, amire szeretettel várják a nézőket és a versenyzőket; a nevezési időszak július 25-én indul és szeptember 29-ig tart. A nevezők számát 160 párosban maximalizálták, akik indulni szeretnének, azoknak nem érdemes a legvégére hagyni a nevezés leadását.

A nézők a jegyeket online elérhetik már június elejétől, júliusban pedig még akciós áron lesznek kaphatók.

A jubileumi versenyen a Rally Legend nevéhez méltóan emlékezik meg a rally legendás alakjáról, Colin McRae-ről! A McRae család több tagja is jelen lesz az eseményen, többek között Colin lánya: Hollie McRae, aki még egy talk show-t is vezetni fog a Rally Legend arénában. De ott lesz még a legenda nagyapja Jimmy és nagybátyja, Alister is, akik szintén komoly versenyzői múltat tudhatnak maguk mögött.

Colin McRae neve elválaszthatatlanul forrt össze a Subaru-val, így mi sem természetesebb, hogy a Rally Legenden is láthatóak lesznek a királykék autócsodák.

A szervezők láthatóan minden beleadnak, hogy a 20. Rally Legend igazi rally ünneppé váljon, aminek fényét remélhetőleg emelni fogják a magyar versenyzők és a nagy számban megjelenő rajongóik is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük