Köszönjük régi, várunk új!

A Hungaroring megújul és a munka első üteme már be is fejeződött. A második ütem egyik fő feladata a pálya főépületének lebontása, és egy teljesen új, a ma igényeinek megfelelő külsővel és belsővel rendelkező épület megépítése.

Évekig ültünk a tribünök valamelyikén a célegyenesben és nézőként élveztük a versenyek sorát. Néztük a rajtrácson dolgozó fotósokat és operatőröket, végignéztünk a főépületen is. Álmodoztunk arról, hogy egy napon mi is a rajtrácson lehetünk a többi médiással és, hogy beléphetünk a kívülről oly sokszor látott épületbe.

Telt – múlt az idő, mi pedig dolgozni kezdtünk azon, hogy az álmunk megvalósuljon. Aztán eljött a nagy nap, 2014-et írtunk, International GT Open volt!

Imádtuk minden pillanatát és alig hittük el, hogy sikerült!

Ezután már nem volt megállás és versenyek sorát élhettük át teljesen más nézőpontból, beláthattunk a kulisszák mögé is. Mind a pálya szélén, mind pedig a főépületben születtek ismeretségek, sőt olyan barátságok, amik a mai napig kihatnak ránk. Fotók ezerei születtek itt és videók ki tudja mennyi jelenetét vettük fel. Az épület sokszor volt a menedékünk, amikor épp forróság tombolt a pályán, vagy amikor leszakadt ránk az ég. Az idő azonban eljárt a pálya felett és épp úgy, mint sok más helyszín, csak úgy tarthatta meg legnívósabb sorozatát, a Forma-1-et, hogy jelentősen átalakul.

Ráfért már a megújulás és a látványterveket elnézve csodás lesz az új épület.

A sors fura fintora, hogy 2014-ben egy GT Open alkalmával léphettünk be a főépületbe és tíz évvel később egy GT Openen vettünk búcsút tőle, de már várjuk a napot ,hogy az új épületet is felfedezhessük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük