Pálya széli szövegek – második fejezet

Nem gondoltam volna, hogy folytatni fogok majd egy 2018-ban megkezdett sztorit. Tudom, hogy hallgatózni csúnya dolog, de nem csak nyitott szemmel, hanem nyitott füllel is járom a versenyeket. Akarva-akaratlanul is elcsípek olyan dumákat, amik remélem nem csak nekem csalnak mosolyt az arcomra.

Minden sporteseményen elhangzanak  fergeteges dumák, csak úgy szárnyal a humor a pályák szélén. A gépek, a versenyzők, a lányok és a barátok mellett ezekért a pillanatokért is érdemes kilátogatni a versenyekre; ha az ember szerencsés, nagyon jó mondatokat is elkaphat. Íme egy újabb adag aranyköpés a nézőtársaktól a teljesség igénye nélkül!

A mosoly sem mindig őszinte

Szép sorban állnak a szebbnél szebb lányok a rajtrácson a Hungaroringen, nem kell hozzá nagy képzelőerő, hogy ez milyen jó fotótéma számunkra. Épp fotózom a gold tribünhöz közelebbi sorban álló lányt mire egy már nem szomjas társaság elkezd bekiabálni:

“Kérd el a számát nekem haver! Hol lesznek a ruhátlan képek? Kérdezd már meg, hogy van-e pasija? Úgyse tud nokedlit szaggatni!”

A lány nem jön zavarba, mosolyog tovább, mire megjegyzem neki, hogy látom ennek a melónak is megvannak az árnyoldalai. Ő csak ennyit válaszolt halkan, de széles mosollyal az arcán:

“Már két napja hallgatom ezeket az idiótákat, tökön kéne rúgni mindet!”

A szakértő válaszol!

Két fiatal lány beszélgetett a IV. Rally Hungary-n.

“Pálya, pálya, pálya! – mindig ezt kiabálják már három napja!“- panaszkodott egyikük.

Majd megérkezett a magyarázat:

“Jaj azért kiabálják, mert biztos valaki sétál a pályán, ezt itt mindenki tudja!”

Tegnap sok volt a vitamin

A Mecsek Rallye-n két gyors között beszélgetünk a nézőtársakkal, egyikük sápadt, álmos is láthatóan, nincs valami jól és energiaitalt kortyolgat. Többeknél sör, de akad, aki a borra esküszik és a pálinka is előkerül.

“Miért nem iszol valami egészségeset haver?” – hangzik el a kérdés. A válasz nyomban megérkezett a csapat “orvosától”:

“Ivott ő eleget tegnap, sok is lett a vitamin!”

Nem hangos ez!

“Jön a hangos autó, figyeljetek!” – hangzott el a figyelmeztetés a Győr Rally-n, majd elhaladása után ez a mondat ütötte meg a fülem:

Nem is hangos ez, alig hallani a motorját!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük