Drift pillanatok 2018

Évről évre követjük a hazai drift eseményeit, hozzuk a videókat, fotókat és beszámolókat a versenyekről. Míg a Pro mezőny nyilvánvaló létszámgondokkal küzd, addig a Semi-Pro mezőnye kezdi kinőni magát és egyre komolyabbá válik. Kameránk idén is forgott és facebook oldalunkon már megosztottuk követőinkkel a legjobb pillanatokat, ezekből most egy összefoglalóval jelentkezünk.

A Sebesség Fesztiválon ismét egy betonfallal tették húzósabbá a pályát és néhányan nem félve semmitől, rá is tették a vasat a falra!

Támaszkodás a falon.

DRIFT – Megérkeztünk a Sebesség fesztiválról, a versenyen készült videó már készülőben.

Közzétette: Pintiracing.hu – 2018. április 16., hétfő

Május 1-én Taszáron a Mobilitás Ünnepe számunkra munkát hozott, egy olyan melót, aminek minden percét élveztük. A Pro mezőny teljes hiánya azért fáj egy “kicsit”.

Május elsejei ünnep drifteresen

HÁZUNK TÁJA – Megérkeztünk a Mobilitás ünnepéről, a versenyen készült hosszabb videót hamarosan bemutatjuk.

Közzétette: Pintiracing.hu – 2018. május 1., kedd

A Lóerők Éjszakája az est leszálltával vált egyre akciódúsabbá, az utolsó kanyarban felépített gumifalat a pályabírók gyakran építették újra.

Éjszakai kaland

HÁZUNK TÁJA – Megérkeztünk a Lóerők éjszakájáról, ahol fotóztunk, videóztunk, és interjúztunk is! Hogy kivel??? Az legyen meglepetés! Dúskálunk a jobbnál jobb pillanatokban és persze az összeset megmutatjuk nektek! Hiszen tudjátok oldalunk 100% autósport: https://www.pintiracing.hu/

Közzétette: Pintiracing.hu – 2018. június 9., szombat

A Végső Összecsapás annyi akciót hozott, hogy erről egy kisfilmet is készítettük oldalunk követőinek, ezzel búcsúzva a drift 2018-as szezonjától.

Pintiracing special – Kiss the wall

A Végső összecsapás különkiadása, főszerpben a verseny akcióhőseivel!

Közzétette: Pintiracing.hu – 2018. szeptember 25., kedd

Jövőre természetesen visszatérünk a drift versenyekre, terveink már vannak a következő szezont illetően, így oldalunk követői biztosan nem maradnak gumifüstös beszámolók nélkül!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük