Ladaőrület 2018

Természetesen ez az év is bőséggel tartogatott látványos Ladás jeleneteket! Bárhol is indulnak az elnyűhetetlen verdákkal, garantáltan a szívükbe zárják a nézők a versenyzőket. Az idei látványosabb jeleneteket már megosztottuk facebook oldalunkon szezon közben, ezekből most egy összefoglalót teszünk közzé.

A Teszt Rallye-n kezdődött számunkra a szezon, ahol szakadó eső fogadta a mezőnyt és a nézőket; persze nem csak az időjárás miatt lett emlékezetes ez a verseny.

Teszt rally versenyvideó coming soon…

Közzétette: Pintiracing.hu – 2018. március 16., péntek

Szerencsére nem minden versenyen esett, sőt, néhány esemény az évszakhoz képest csodás nyári időben zajlott, így volt ez a szlalom versenyen is a Pécs Pláza parkolójában.

Így plázáznak Pécsen

Megérkeztünk a Pécsi pláza szlalom szezonnyitójáról, ahol a videózás mellett persze fotóztunk is. Már dolgozunk az anyagon, érdemes lesz velünk maradni! Oldalunk 100% autósport: https://www.pintiracing.hu/

Közzétette: Pintiracing.hu – 2018. április 21., szombat

A Déli Régió Sprint Bajnokságán ebben az évben is bőven volt látnivaló, Bakonyáról ezt a jelenetet hoztuk akkoriban oldalunk követőinek.

Bakonyai sprintes mozink hamarosan!

A videón és a képeken is dolgozni kell még, de rajta vagyunk a témán! 😉 Addig is nézz körül weboldalunkon https://www.pintiracing.hu/ 100% autósport!!!

Közzétette: Pintiracing.hu – 2018. június 3., vasárnap

A Baranya Kupán Komló belvárosában nézők sokasága előtt autózni fantasztikus érzés lehet és, hogy szem ne maradjon szárazon, arról is gondoskodtak egy nézőbarát autózással.

Móka a belvárosban

RALLY/BARANYA KUPA – A reggeli kávé mellé mi ezt szolgáljuk fel, fogyasszátok ezt is egészséggel! 😉

Közzétette: Pintiracing.hu – 2018. augusztus 3., péntek

Akadt néhány versenyező, akiknek idén is felkameráztuk autóját, ezekből a felvételekből is felkerült néhány facebook oldalunkra.

Sági "Rooligan" Roland onboard. by Pintiracing

A szárnyait bontogató Sági "Rooligan" Rolandot is felkameráztuk a Mázai szlalomon, a Ladás fenegyerek ezúttal sem fogta vissza magát! Ha tetszett ez a videó, iratkozz fel YouTube csatornánkra:https://www.youtube.com/user/Pintiracing

Közzétette: Pintiracing.hu – 2018. október 3., szerda

Oh, a Mecsek Rallye, a három napos őrült rohanás,  az éjszakai videószerkesztések, fotóválogatások végtelennek tűnő hétvégéje. Persze fantasztikus volt az egész és nagyon élveztük a verseny minden pillanatát, a prológot pedig különösen.

Prológ party

Mintha ezt már tavaly átéltük volna egyszer? 😉

Közzétette: Pintiracing.hu – 2018. október 16., kedd

Egy buliverseny nagyon jó dolog, tét nélkül a nézőknek autózni nagyon más, mint amikor tizedekért harcol az ember. A lelazulásnak nincsenek határai és ez olykor megmosolyogtató eredménnyel is jár.

Fenyőfafutár powered by Lada

SZLALOM – Igazi buliversenyt hozott a Télapó szlalom kupa Mázán, akadt aki már a karácsomnyra készülve megautóztatta a karácsonyfát! Jól állta a tempót a fa, igaz a családi macska teszt még vár rá! 😉 😀 A versenyvideóval holnap este jelentkezünk!

Közzétette: Pintiracing.hu – 2018. december 8., szombat

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük