6 kérdés – 6 válasz DTM pilótáktól: Augusto Farfus

Rövid kérdések, gyors válaszok: a DTM hivatalos honlapja kíváncsi volt, mennyire gyors a versenyzők észjárása. A 2018-as szezon során a versenyzőket személyes dolgokról kérdezik, most Augusto Farfus-on a sor, hogy válaszoljon.

Mondj három dolgot, ami jellemző rád versenyzőként…

Harcos vagyok, elkötelezett és hű a márkámhoz.

Ki volt a gyerekkori példaképed?

Az édesapám. Ő mindig is egy igazi harcos és becsületes ember volt. Sok mindenre megtanított az életben, különösen arra, hogy kell tisztességesen és helyesen viselkedni. 

Van olyan sportág, amiben nem vagy jó?

A futball. Szeretem ezt a sportágat és próbálom is igazán keményen űzni, de mindig én voltam az utolsó az iskolában, akit kiválasztottak a csapatba, mindig én voltam az a srác, aki “senkinek sem kellett”. Nem csupán arról van szó, hogy gyenge vagyok e téren, hanem egyáltalán nincs hozzá tehetségem.

Mi lenne a foglalkozásod, ha nem autóversenyző lennél?

Valószínűleg, akárcsak a családomnak, saját éttermem lenne Brazíliában: egy steak house.

Ha lehetőséged lenne találkozni egy hírességgel, ki lenne az és miért?

Nelson Mandela, a Dalai Láma és a Pápa. Mindhárman olyan emberek, akik sok mindent láttak már, van mondanivalójuk és sokat lehet tőlük tanulni. Mindhármukkal szívesen töltenék el időt.

Mihez kezdenél a telefonod nélkül?

Hiányozna a családom, különösen a két gyermekem. Rengeteget utazom, ezért a telefonom nélkül nem látnám őket nap mint nap; illetve, hogy mennyit fejlődnek és nőnek. Nagyon nehéz lenne, ha nem hívhatnám fel a feleségemet minden egyes nap.

(Forrás: dtm.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük