Alessandro Zanardi a DTM-ben!

Az akaraterő egyik megtestesítője az autósportban Alessandro Zanardi. 2001-ben egy szörnyű balesetben elvesztette mindkét lábát a Lausitzringen egy Indy Car versenyen. Az olasz sportoló azonban töretlen ambíciókkal folytatta karrierjét, épp olyan erőbedobással, mintha mi sem történt volna.

A DTM misanoi hétvégéje (augusztus 24-26) így valóban fantasztikus lesz. A sorozat első éjszakai versenyére itt kerül sor, és Zanardi hazai közönsége előtt versenyezhet majd, ami tovább emeli a rendezvény színvonalát.

“Úgy érzem magam, mint egy gyerek egy édességboltban és nagyon várom a versenyzést a BMW M4 DTM volánja mögött Misanoban. Mivel autósport rajongó is vagyok, határozottan részt akartam venni a DTM első éjszakai versenyén. Most, hogy ismét visszaülhetek majd a pilótafülkébe, fantasztikusan érzem magam!” – mondta lelkesen Zanardi.

Zanardi már tesztelt DTM autót 2012-ben, és 2015-ben a szezonzárón taxiztatta a szerencséseket.

Gerhard Berger, az ITR elnöke is nagyon örül az olasz legenda vendégszereplésének, ami újabb lökést ad majd a misanoi hétvége  sikeréhez.

Alex Zanardi rendkívül népszerű – és nem csak hazájában Olaszországban. Ő rendkívül meggyőző teljesítményű  sportoló, az ő rendíthetetlen optimizmusa és embersége messze túlmutat a sport határain és milliókat inspirált az egész világon. Alex soha nem vesz félvállról semmit – távolról sem. Mindannyian tudjuk, hogy nagyon szakszerűen és maximálisan felkészül majd a DTM vendégszereplésre hazai közönsége előtt. Üdvözöljük a DTM-ben, kedves Alex!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük