René Rast: “Hockenheimben még bármi megtörténhet.”

Oldalunk is beszámolt a címvédő bajnok, René Rast elmúlt versenyeken nyújtott teljesítményéről: a Nürburgringen azzal írt történelmet, hogy mindkét pole pozíciót és győzelmet is megszerezte, Spielbergben pedig azzal folytatta a “történelem leckét” riválisai számára, hogy mindkét futam megnyerésével zsinórban 4 diadalt aratott.

Az Audi Spielbergben is sikeres hétvégét zárt

Olyan tettek ezek, melyek a DTM újkori történelmében még senkinek sem sikerültek. A csúcsformában lévő bajnok optimistán érkezik a szezonzáróra Hockenheimbe, ahol rajta kisebb nyomás lesz, mint a bajnokságot vezető pilótákon.

“Hihetetlen hétvége. Két viszonylag gyengébb időmérős eredmény után két nagyszerű győzelmet arattunk; szombaton ebben nagy szerepe volt a kiváló csapatmunkának. Ahogy a vasárnapi verseny alakult, az minden pilóta álma: tökéletes rajt, jó első kör, kiváló stratégia és boxkiállás hiba nélkül. Minden a tervek szerint ment. A szezonzáró hétvége előtt tovább csökkentettük hátrányunkat a bajnokság 2 éllovasához képest. Hockenheimben még bármi megtörténhet.” – mondta el Rast.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük