A szezonkezdet varázsa!

Minden szezonkezdet ilyen, tele van várakozással. Most, hogy már a 11. szezonkezdetünkre várunk oldalunk megalakulása óta azt hinnénk, hogy már megszoktuk ezt a dolgot. Pedig ez az érzés megszokhatatlan, az év első versenye minden évben különleges és, hogy ezt hazai pályán élvezhetjük még jobb!

Éveken át Teszt Rally-nak hívták, ma már Orfű Rally, azonban a lényeg mit sem változott: A szezon itt kezdődik!

A hely gyönyörű, a gyorsasági szakaszokat pedig annyi legendás történetet lengi körül, amit ha mind leírnánk, nem úsznánk meg néhány sorral. A versenyzőknek véget ér az ínséges időszak, a nem kevés munka, amit egy egy csapat a felkészülésbe beleöl, itt nyer értelmet. A nézők is kimozdulhatnak a szürke hétköznapok mókuskerekéből, kedvenc sportáguk életre kel és mindenki tudja, hogy a pálya széli hangulatot semmi nem pótolhatja.

A nevezési lista első, de második látásra sem néz ki rosszul!

Itt veszi kezdetét az Országos Rally2, a Rally3, a Historic bajnokság és az Országos Regularity kupasorozat is. A Salgó Rally-ra készülők pedig tesztlehetőségként tekinthetnek a versenyre.

A szakaszok az Abaliget-Árpádtető (Gy 1,3,5) és a Kővágótöttös-Hetvehely (Gy 2,4,6)

A program 18-án pénteken kezdődik, mikor a csapatok elfoglalják helyüket a szervizparkban, majd a gépátvételre mennek. A verseny 19-én szombaton reggel 7:18-kor veszi kezdetét az első gyorsaságival, az utolsó szakasz a tervek szerint 15:03-kor rajtol. A verseny természetesen hivatalos Facebook eseménnyel is rendelkezik.

Videós és képes összefoglalóval számolunk be az előkészületekről és a versenyről is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük