Kik lesznek Loeb csapattársai?

Sebastien Loeb biztosan versenyezni fog a Peugeot csapatában a WRX-ben, csapattársait az idei szezonra azonban még nem jelentette be a francia gyártó. A legfőbb esélyesek erre Timmy és Kevin Hansen.

Timmy Hansen 2014-ben a WRX-ben versenyzett a Peugeot csapatnál, amelyet jelenleg apja, Kenneth vezet. 2018-ban azonban a Peugeot megerősítette elkötelezettségét és most tiszta gyári csapatként indul. A sikeres svéd csapatvezetőt a franciák nem cserélik le, Kenneth Hansen valószínűleg a csapat sportigazgatója lesz.

Idősebb fia, Timmy, jó helyzetben van ahhoz, hogy 2018-ban ismét a Peugeot-val versenyezzen a világbajnokságon. 

Tavaly aggodalomra adott okot, hogy a csapat befejezi a szereplését. Így jó hír, hogy a Peugeot folytatja. Azóta már keményen dolgozom, hogy én legyek a csapat versenyzője. Szerintem három csapat nyerhet ebben az évben, és természetesen az egyik ilyenben szeretnék szerepelni. A Peugeot nagyszerű munkát végez és jó kapcsolatunk van, hamarosan bejelentettünk valamit.” – mondta Timmy Hansen.

Timmy öccse Kevin, aki 2017-ben az első teljes WRX szezonját teljesítette egy egy évvel korábbi autóban, már kevésbé optimista.

Nem könnyű a mezőnyben maradni, a Sebastien melletti helyekre nagy a kereslet. Remélhetőleg hamarosan többet tudok mondani, a tesztek hamarosan megkezdődnek és jó lenne, ha minden jól alakulna.” – nyilatkozta Kevin Hansen.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük