Királyi kezdés!

Sokan vártuk már a tavaszt, egy olyan tavaszt, amelyben nincs pandémiás tiltás és valljuk be: a politikai kampányokból és hirdetésekből is elég volt egy időre. A világ nyomasztó hellyé változott, nyomjuk a szürke hétköznapok mókuskerekében, esténként pedig valami másra vágyunk.

Az autósport megszállottjai hová is vágynának, ha nem a saját közegükbe, a pálya szélére. Mit nem adnánk egy jó kis drift versenyért? Üvöltő motorok, gumifüst, kilinccsel előre autózó “őrültek” centikre egymástól, csinos lányok, forgatag a depóban, a szpíkerek üvöltése egy-egy komolyabb csata után. Ez a mi közegünk, ez a mi pályánk, ez az, ami kell nekünk ennyi bezártság után!

Már annyit jártunk a Drifted csapatának versenyeire Tökölre az utóbbi években, hogy az autó lassan már magától odatalál. Égtünk itt pecsenyévé, fáztunk is már, ronggyá is áztunk, mindeközben pedig rengeteg fotót készítettünk és több órányi videóval leptük meg a műfaj rajongóit.

Számos rendezőcsapat van az országban, akik az autósport különböző szakágaiban rendeznek versenyeket, bajnokságokat. Ám, kevesen kezdenek majd Európa-bajnoki mezőnnyel, mint amely Tökölön lesz látható a hétvégén a Sebesség Fesztiválon!

A hagyományos drift szezonnyitó egyúttal a Drift Kings Europe mezőnyének is az első versenye lesz az Európa-bajnoki sorozatban. Jönnek a műfaj királyai és összecsapnak egymással, na és persze a hazai drifterekkel is.

Ha ez nem csábít ki a pálya szélére a több, mint két évig tartó pandémiás tiltás után, akkor semmi!

NE nézzétek online, NE üljetek a számítógépetek előtt képeket és videókat keresgélve, NE várjátok meg a médiások beszámolóit, szakadjatok ki a komfortzónátokból (voltatok otthon eleget, nem?) és gyertek el, mert ezt nem csak látni kell, hanem át is kell élni!

A verseny hivatalos facebook eseménye: katt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük