Klasszikusok a Világkupán

A hosszú hétvége egyik legfontosabb eseménye autós szempontból a Túraautó Világkupa versenye a Hungaroringen. A nézők minden bizonnyal idén is fantasztikus hangulatot teremtenek, miközben a hazai versenyzők és a Zengő Motorsport sikeréért szorítanak majd. A programok sorában van egy, melynek keretében a jelen autósportja mellett tehetünk egy “utazást” klasszikus autók között.

A Hungaroring Classic idén rendhagyóan nem a Peter Auto versenysorozathoz, hanem a WTCR – Túraautó Világkupa sorozathoz (több magyar résztvevővel) csatlakozik az esemény, biztosítva ezzel is az élménydús hétvégét. A rendezvény helyszíne a lelátók mögötti terület, amit közel 500 csodálatos veteránautó fog megtölteni, nagyrészt hazai gyűjtők garázsaiból.

Idén sem marad el a felvonulás, így a nézők nem csak álló helyzetben csodálhatják meg a veterán autókat – minden bizonnyal rendhagyó látvány lesz a nem mindennapi felvonulás a pályán.

A kiállítás mellett autó szépségverseny is színezi a programot, de lesz még divatbemutató is, a jó hangulatról pedig a fellépő rock & roll zenekarok gondoskodnak majd.

A klasszikusok mellett láthatóak lesznek még a jelen elektromos autógyártóinak modelljei, mint a Hyundai, a Fiat, az Audi, a VW, a Peugeot, a Skoda és a Tesla autói.

A kiállítói területen az autós társadalomban is ismert cégek is kiállítanak majd, többek között a Ford Petrányi, a Motul, a Motorex, a Driveral Kft., a Gewiss, és a Millers Oil.

A figyelem középpontjában a WTCR mezőnye áll majd, de érdemes lesz a lelátók mögött területekre is figyelmet fordítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük