Kormánypörgetők

Sokak gyerekkori álma, hogy autóversenyző lehessen. Többségüknek az álom álom marad, hiszen beteljesüléséhez a tehetség mellett nem kevés pénzre is szükség van. A hiány azonban pótolható, amatőröknek rendezett versenyek sokaságából válogathatunk.

Belekóstolni a versenyek világába már távolról sem lehetetlen, ennek egyik módja egy szlalomversenyre nevezés. Néhány ezer forint nevezési díj, egy sisak, egy jó műszaki állapotban lévő autó és már pörgethetjük is a kormányt.

A pályák nagyon technikásak, így aki száguldásra vágyik keressen egy másik műfajt, aki azonban vezetői tudását csiszolgatná, gyorsan megszereti majd a szlalomversenyek világát. A Pécs közelében lakók igazán szerencsések, hiszen két szervezőcsapat is rendez versenyeket. Egyikük a Pécsi Szlalom Team, akik a Pécs Pláza parkolójában, az Expo Centerben és az orfűi strand parkolójában rendeznek versenyeket. A másik szervező az NHK Szlalom Team, akik Mázán és Nagyhajmáson teremtették meg a versenyzés lehetőségét ebben az évben.

Az ingyenesen látogatható versenyekre sok néző kíváncsi és a nevezők száma is egyre nő. Idén számos szlalomversenyen fotóztunk és forgattunk, a hangulatra egyszer sem lehetett panasz. A látványról pedig azok a versenyzők gondoskodnak, akik a nézőszórakoztató autózást tartják szem előtt. 

Idén már csak egy verseny kerül megrendezésre, az NHK Mikulás Szlalom Kupa Mázán december 8-án. Aki indult már szlalomversenyen, aligha kell biztatni egy újabb nevezésre, aki azonban szívesen kipróbálná, itt az év utolsó lehetősége!

Versenyinfó: https://www.facebook.com/events/564743200636765

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük