Megvan a bajnok!

Nem, nem kerültem időzavarba és tudom, hogy a bajnoki cím a III. Rally Hungary-n eldőlt. Azonban visszagondoltam azokra a napokra, amikor a bajnokság megkezdése előtt bejelentették Mads Østberg és Jan Kopecký indulását a magyar rally bajnokságban.

A hazai rally világát alaposan felkavarta, hogy két WRC2 bajnok is indul a bajnokságban.

Az öröm mellé azonban csalódás is vegyült, mikor az ismert rally portálokon olyan véleményekkel találkoztam, mint:

Már meg is van a bajnok, hajrá Østberg! Most aztán beárazzák a hazai menőket! Ki lesz fújva az orra mindenkinek! Legalább két srácért érdemes lesz kimenni!”

Azok a versenyzők lettek “leírva” egy pillanat alatt, akikért évek óta járunk ki a versenyekre, akik időt, pénzt és energiát nem sajnálva évről évre odaállnak a rajtba. Azok a srácok, akik már többször nyertek itthon bajnoki címet, azok, akik a hazai viszontagságok mellett is a maximumot nyújtják.

Amíg a nézők egy része már lefutottnak tekintette a bajnokságot, a hazai versenyzők nem hátráltak meg és nem felemelt kézzel indultak neki a bajnokságnak!

A sport világában már számos példa akadt arra, hogy Dávid legyőzte Góliátot, hogy az esélytelenebbnek nevezett legyőzte a jóval nagyobb esélyest. A már leírt versenyző megrázta magát, óriási formát villantott és nyert annak ellenére, hogy erre senki egy fillért se tett volna.

Az élet a legnagyobb rendező és azok, akik már előre lefutottnak látták a bajnokságot, megkapták a méltó választ, mert a bajnoki cím itthon maradt, az idei serleget nem viszik külföldre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük