Szezonnyitó versenyzői filmek

Hála a bizalmatoknak ott folytattuk a versenyzői filmek forgatását, ahol tavaly abbahagytuk. Érkezett három megrendelés, amiből kettőt sikerült is teljesíteni, azonban az orkán erejű szél ismét kihívást jelentett.

Operatőrként a szélzaj az egyik legnagyobb ellenségem, inkább süljek meg vagy fagyjak rá a pályára, csak szélcsend legyen. Az NHK Szezonnyitó Szlalomon nem volt menekvés, bárhová is helyezkedtem, tombolt a szél. A versenyről készült filmet tönkre is tette a természeti “csapás”, így a versenyzői filmeknél már a forgatás után megkérdeztem a főszereplőket, hogy ha kérik teszünk a videó alá zenét. Végül sikerült úgy vágni a jeleneteket, hogy minimálisra vettük a szélzajt. Miért lett a három moziból kettő? Sági “Rooligan” Roland autója “lámpalázas” lett és ez a főszereplő verdájánál nem éppen előny. A helyzet odáig fokozódott, hogy az autó feladta a küzdelmet az első kör után. Szerencsére Győrfi Dávid és Ravasz Gábor autói állták a főszerepléssel járó kihívásokat.

Ha szeretnél versenyzői filmet nincs más dolgod, mint írni egy privát üzenetet Facebook oldalunknak és mindenről tájékoztatunk.

Ha tetszettek ez a videók, iratkozz fel YouTube csatornánkra:

https://www.youtube.com/user/Pintiracing

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük