Hiányzott már az E36!

A Livewire Team pilótája, Szentgyörgyi Fanni egy remek versenyt tudhat maga mögött barátnője, Tiefenbeck Éva navigálásával. A lányok a Szabadszálláson, május 24.-én megrendezett FRT Rally keretein belül állhattak fel a dobogó második fokára.

Szia Fanni! Mesélj a hétvégi versenyről!

Sziasztok! Vasárnap Szabadszálláson álltam rajthoz. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve megkértem a barátnőmet, Évit, hogy jöjjön velem és navigáljon, hiszen még nem ismerem annyira a pályát, mint a jó megszokott kiskunlacházit.

Jó ötletnek bizonyult? Tudtatok együtt dolgozni?

Évi sohasem navigált még, de imádja a jobb1-et. Úgy gondolom, hogy jó választás volt és tökéletes navigátor válhat belőle, mert vékony és kiabálós. Azért mondom, hogy tökéletes,hisz nem cipelek plusz súlyt a kocsiban.

Hogyan sikerült a pálya felírása?

Első körben feldiktáltam neki a pályát. Meglepő módon profikat megszégyenítő módon körmölte a J1 B5, csúszik, lassító és egyébjeleket.Második edzőkörben leellenőriztük,amit leírt.

Mi volt a helyzet az éles körökkel?

Nagyon vártuk az első éles kört!Évi kicsit drukkban volt és lemaradt a diktálással, de úgy gondolom, hogyelsőre minden előzetes tudás és oktatás nélkül profi volt.A második körben már végig tudta mondani,amit leírtuk.A harmadik kör viccesen alakult, gondoltam kipróbálom a rajt programot. Ez olyan jól sikerült, hogy Évi sokkot kapott a rajtban és elfelejtett megszólalni, de jót nevettünk és a harmadik kanyartól betársult és lökte a szöveget.

Jól éreztétek magatokat?

Persze! Nagyon jó hangulatú verseny volt, nem mentem életre –halálra,mert valamilyen szinten féltem a kocsit.Sokat kéziztem. Kamatoztattam az előző héten lendületbe rázó driftes csúszásokat.

Milyen eredménnyel zártátok a napot?

A végén a második helyen végeztünk, Vogel Adri R2-es Ford Fiestájával nem tudtam felvenni a harcot, de nem is baj.Jó érzés volt egy Profi mellett állni a dobogón. Felnézek Adrira és nyomon követem a pályafutását.

Remélem Évinek lesz még kedve jönni velem és gyakorolni a navigálást, mert nagyon ügyes volt!

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük