Maximumra pörgetve kezdődik a szlalom szezon!

A téli szezonszünetet kényszerűen megtoldottuk néhány hónappal, ami valljuk csak be nyugodtan, minden autósport rajongónak kikezdte az idegeit. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az online bajnokságok nevezési listái szinte  végtelenné nyúltak. Épp itt az ideje a valóságban is az autóba ülni és jó kövéret rúgni a gázpedálba!

Pécsett az Expo Center a szlalomosok törzshelyévé vált, hála a Pécsi Szlalom Team szervezőcsapatának. A kényszerszünet után elsőként kezdtek neki a versenyszervezésnek, aminek eredményeként június 6-án szombaton, nézőknek is látogatható verseny lesz majd.

Pardi Kata a szervezőcsapat oszlopos tagja a következőket árulta el az előkészületekről:

“A szlalom rendezvényeink mindig nagy érdeklődésnek örvendenek, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a nevezési lista gyakorlatilag kevesebb, mint 1 hét alatt betelt. Persze azóta voltak lemondások, de miután “teltház” esetén tartalék listát szoktunk létrehozni, így a mai nappal is azt mondhatom, hogy a létszámunk a maximumon van. 105 versenyző, egy előfutó és egy záróautó fogja szombaton az új élményeket hozó pályát rajzolni, amiről ez esetben csak annyit mondhatok el, hogy nagyobb lesz a megszokottnál, a többi legyen meglepetés! A kormányrendelet értelmében a sportrendezvényeket már nézők is látogathatják, de ezúton is szeretnénk mindenkit megkérni, hogy a 1.5 méter távolságot mindenki tartsa be, a higiéniai követelményeknek muszáj megfelelnünk, ez a későbbi rendezvényeket is veszélyeztetheti, amennyiben nem vagyunk elég óvatosak, és azt gondolom ez mindannyiunk közös érdeke, hogy még hosszú-hosszú éveken keresztül élvezhessük együtt szeretett sportunkat és egymás társaságát. A maszk használata ajánlott a nagy érdeklődésre való tekintettel, a büfében pedig kötelező! Amennyiben valaki otthon felejtené se essen kétségbe, csodás Wild Dogs logóval ellátott maszkokat gyártattunk, amelyeket a helyszínen meg lehet vásárolni.”

Ha ez nem lenne elég, íme még egy kis kedvcsináló videó formájában!

Minden további infót megtaláltok ezen a linken:

https://www.facebook.com/events/657920095051478

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük