Tavaly csillagok, idén bajnokok csapatnak a Baranya Kupán?

A tavalyi Baranya Kupán óriási sikert arattak az All Star-ban indulók. A kizárólag a nézők szórakoztatásáért pályára guruló versenyzők, élükön a meghívott sztárvendéggel: Paolo Dianával, a pálya szélén álló minden rally rajongó szívét megdobogtatták.

A Marco Racing Team idén is megpróbál a nézők kedvében járni. A tavalyi All Star sikere nehezen lesz felülmúlható, de újabb egyedi kezdeményezés körvonalazódik a háttérben. Markó Tibor erről a Baranya Kupa honlapján így nyilatkozott:

“Az idei évben kevésbé harsány végeredménnyel, de hasonló elánnal szervezem, hogy újra egy versenyre és pályára csaljam három-négy korábbi bajnokunkat, abszolút bajnokunkat, hogy itt legyenek a versenyen, hogy az egykori és jelenlegi rajongóik ismét találkozhassanak velük, sőt! Egy játék keretében néhány szerencsés rajongó navigátorként is szerepelhet a rallyesport nagyjai mellett. Erről egyelőre ennyit mondhatok, később folytatjuk a részletekkel.”

Otthon ülő bajnokokban nincs hiány, van kiket felkeresni azzal az ötlettel, hogy a Baranya Kupán újra autóba üljenek. Reméljük a kezdeményezésre pozitív válaszok érkeznek és láthatunk újra csapatni néhány bajnokot azok közül, akiket a közönség a mai napig hiányol a versenyekről.

Amíg a várhatóan illusztris névsor nem kerül nyilvánosságra, tekintsünk vissza a tavalyi versenyre, ahol a csillagok így kápráztatták el a nagyérdeműt!               

Ha tetszett ez a videó, iratkozz fel YouTube csatornánkra:

https://www.youtube.com/user/Pintiracing

(Idézet forrása: http://baranyakupa.hu/)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük