A szezon itt kezdődik!

“Minden kezdet nehéz!” Nos, ez a mondás az idei Teszt Rallye-val kapcsolatban nagyon is igaz. Azért néhány napnyi fejfájás és aggodalom után minden a helyére került és megjelent a versenykiírás a facebook eseménynél. Egy másik mondás vált ezúttal is aktuálissá, azaz : “A remény hal meg utoljára!”

Minden jó, ha a vége jó

Kaptunk néhány üzenetet a versennyel kapcsolatban és mi is érdeklődtünk szakújságírói körökben, hogy tudnak-e valamit a versenyről? Sok jóval nem kecsegtettek a válaszok, amiket kaptunk, így mi sem tudtunk semmi pozitív infóval szolgálni. Vártunk és reménykedtünk, ahogy teltek a napok egyre nyomasztóbb volt a csend, ami a versenyt körüllengte. Már-már feladtuk és azon tanakodtunk, hogy átírjuk márciusi programunkat és ezúttal nem a Teszt Rallye lesz számunkra (is) a szezon kezdete. Végül, mint egy mesében minden jóra fordult, idén is itt kezdődik a szezon és reméljük újra átélünk felejthetetlen pillanatokat.

Felejthetetlen pillanatok

Visszatekintve az elmúlt évek versenyeire, nem kevés felejthetetlen pillanattal lettünk gazdagabbak és akadt történelminek nevezhető is. Ilyen volt, amikor első ízben hasított hazai gyorsaságin egy Ford Fiesta R5.

Nagy pillanat volt az is, mikor több év szünet után itt ült újra autóba sokak kedvence, Turi Tomi.

A Déli Régió immár új néven szerepelő Rally3 bajnokságának pontvadászata is itt veszi kezdetét. A téli unalomból kiszabaduló versenyzők is alig várják, hogy a gázra lépjenek és általában nézőcsalogató mutatványokban sincs hiány.

A tavalyi versenyen pedig itt mutatkozott be egy új rally csapat.

Mi is itt kezdünk

Oldalunk hagyományává vált az évek alatt, hogy mi is ettől a versenytől számítjuk a szezon kezdetét. A versenyt már az előkészületektől nyomon követjük és beszámolunk annak történéseiről. A verseny kezdetéig befutó infókat a facebook eseménynél találjátok ezen a linken.

Ha a cikkben szereplő videók elnyerték tetszésedet iratkozz fel YouTube csatornánkra:

https://www.youtube.com/user/Pintiracing

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.