Az M-Sport készen áll a támadásra

Az M-Sport csapatvezetője olyan problémára hívta fel a figyelmet, ami megmagyarázza a gyengébb teljesítményt Argentínában. Wilson szerint a kevés tapadás okozta csapatának visszaesését.

Malcolm Wilson szerint a probléma bizonyos körülményeknél tapasztalható, és nem fog megismétlődni Portugáliában ezen a hétvégén. Sebastien Ogier negyedik volt Argentínában, csapattársa, Elfyn Evans pedig a hatodik helyen végzett.

Úgy tűnik, küszködtünk az alacsony tapadással.” – kezdte magyarázni a gondot Wilson.

A csapat nem engedheti meg magának a gyengébb teljesítményt, ha bajnoki címet akarnak nyerni. Ezért új beállításokkal szállnak versenybe Portugáliában, amikről Wilson így nyilatkozott:

Egyáltalán nem mondunk semmit a Michelin-ről, mindenki másnak ugyanolyan abroncsai vannak. Megtaláltuk a jobb differenciál beállításokat, amik jobb tapadást eredményeznek majd, és a felfüggesztéseken is más beállításokat használunk.” – mondta a csapatvezető.

A csapat sikert sikerre halmoz, Wilson ennek ellenére két lábbal a földön a jár.

Nem hiszem, hogy önelégültek lennénk. Az viszont igaz, hogy az előnyünk megnyugtatott bennünket, és most készen állunk sikerszériánk folytatására.” – zárta az M-Sport első embere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük