Az M-Sport kiveti hálóját Sebastien Loeb-re!

Legutóbbi, spanyolországi győzelme után a rally világ legkeresettebb versenyzője Sebastien Loeb lett. Az M-Sport a szezon végén elveszíti Sebastien Ogier-t, így Malcom Wison minden lehetőséget mérlegel bajnok versenyzője pótlására.

“Ha lehetőség adódik rá, biztosan beszélek vele. Ki tudja mi történik? Nagyon nagyon érdekes lenne, ha ő hajtaná az egyik autónkat!” – kezdte az M-Sport csapatvezetője.

A Peugeot év végén elhagyja a Rallycross Világbajnokságot, ahol Loeb vezet, a Citroen pedig még nem döntötte el, hogy biztosít-e számára egy harmadik autót 2019-ben. A PSA csoport vezetői (amihez a Peugeot és a Citroen is tartozik) kijelentették, hogy Loeb 2018 után is hozzájuk kötődik majd. Ezen kívül nemrégiben maga a versenyző is nyilvánvalóvá tette, hogy nem tervezi visszatérését a Rally Világbajnokságba, a túl nagy időterhelés miatt. Wilson azonban továbbra is optimista:

Mindig is nagy rajongója voltam és képességeit azon a három versenyen is láthattuk, amiken idén indult: gyors és nagyon sok potenciál van benne. Megértem annak okait, hogy miért nem szeretne egész évben vezetni, de biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a megoldást, ami működik neki és nekünk is.” – zárta Wilson.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük