Az M-Sportot elhagyta a szerencse Németországban

Egy nagyon nehéz és harcos hétvégét tudhat maga mögött az M-Sport csapata. A rengeteg munka ezúttal nem hozta meg azokat az eredményeket, amelyekben a csapat bízott; a tempó ugyan megvolt a hétvégén, a szerencse azonban elpártolt mellőlük.

A csapatvezető Malcolm Wilson csalódottságának adott hangot a német verseny után:

“Ez egy frusztráló hétvége volt a csapat számára, mivel a teljesítményünk alapján sokkal jobb eredményeket kellett volna elérnünk. A szerencse elpártolt mellőlünk Németországban, de a szezonnak még nincs vége, a hátralévő négy versenyen küzdenünk kell tovább. Nehéz volt tartani Ott Tänak tempóját, de Ogier ott volt a nyomában, és kihívóként autózott a győzelemért. Csökkenthették volna a hátrányukat a pontversenyben, de a negyedik helyük és a Power Stage megnyerése azt bizonyította hogy nagyon elszántak voltak.”

Ogier hozzátette:

“Jobb eredményt érdemeltünk volna ezen a hétvégén, így nem mondhatom azt, hogy boldog vagyok, de ez a verseny így sikerült, amit el kell fogadnunk. Mentettünk néhány pontot a Power Stage megnyerésével, így most már a következő versenyre kell koncentrálnunk.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük