Az önbizalom töretlen az M-Sportnál

Az M-Sport számos változáson ment keresztül 2019-re, a csapatot elhagyta Sebasitien Ogier és ők voltak az utolsók, akik a csapatok közül pénzügyileg megerősítették részvételüket az idei Rally Világbajnokságon. A csapat vezetői azonban optimistán tekintenek a szezon elé.

“Reálisnak kell lennünk, de nincs okunk arra, hogy ne higgyünk a győzelemben. Még mindig nálunk van az az autó, amely az elmúlt két évben világbajnokságot nyert. Két jó versenyzőnk van: Elfyn Evans, aki nyert már versenyt és Teemu Suninen, aki folyamatosan fejlődik. Annak ellenére, hogy Ogier elhagyott bennünket, nincs okunk arra gondolni, hogy ne tudnánk ugyanazon a szinten működni, mint azt az elmúlt két évben tettünk. Amikor Seb eljött hozzánk, úgy gondolom, mindannyian aggódtunk és nem voltunk olyan szinten, ahol lennünk kellett volna. A második év  végére azt hiszem, rájöttünk, hogy elég jó helyen vagyunk. Egy kicsit finomhangoltunk.” – mondta a csapat második embere, Richard Millener.

Malcom Wilson hozzátette:

Már több éve dolgozunk együtt Elfynnel és nyert már velünk versenyt. Tehát nagy nyomás van a vállán ebben az évben, ha állandó helyet szeretne kivívni magának WRC-ben. Nagyon bízom Teemu-ban is, ez a csapatépítés alapvetően a jövőnek szól.”

A csapat, ahogy riválisai is, megkezdte a felkészülést a szezonnyitó Monte Carlo Rallye-ra, a tesztről pedig videó is készült. 

https://www.facebook.com/jtmediaprod/videos/2679889235369377/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.