Evans nyerne végre Mexikóban

A svéd havas rally után aligha lehetne nagyobb különbség két verseny között, mint ami most Mexikóban vár a világbajnokság mezőnyére. A havas, hideg verseny után a tűzforró murvás verseny nagy magasságban ismét komoly kihívás elé állítja a csapatokat.

A bajnokság első murvás versenyére listavezetőként érkezni nem túl szerencsés dolog, Thierry Neuville-re vár a feladat, hogy tisztítsa a szakaszokat, a feladat hátrányaival Evans is tisztában van.

Forró és száraz lesz, az úttakarítás egyik eleme lesz a versenynek, és az első indulónak ez biztosan nem lesz jó. Fontos, hogy ezen a héten odamenjünk és jó eredményeket érjünk el.” – mondta Evans.

Az M-Sport versenyzője visszatekintett az eddigi két versenyre is.

Azt hiszem Monacoban megmutattuk, hogy jó tempónk van, különösen a verseny második szakaszában. Svédországban? Nem volt valami jó versenyünk, ennek ellenére várom, hogy visszatérjünk oda jövőre.

Evans Mexikóban már kétszer végzett a negyedik helyen, így most a dobogót tűzte ki célul.

Reálisan nézve rá kell mennünk a győzelemre. Olyan sokszor beszéltünk róla; nagyon könnyű ülni itt és beszélni arról, hogy megnyerjük a bajnokságot. Van lehetőségünk Mexikóban, és ezt el kell fogadnunk, de sok dologra van szükség a sikerhez. A legjobb munkát végezzük és nem látok okot arra, hogy miért ne nyerhetnénk.” – mondta el terveit Evans.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.