Fogadj Evans-re

Az M-Sport éve volt 2017. a Rallye Világbajnokságon. A riválisok mindent meg fognak tenni, hogy ezt jövőre megakadályozzák, Malcolm Wilson egy nehéz szezonra számít 2018-ban, versenyzői között pedig további komoly csatákra.

Meg kell mondanom, hogy nehéz lesz megismételni, amit idén tettünk.” – kezdte a csapatfőnök – “Nem mondanám, hogy biztos vagyok abban, hogy ez jövőre is sikerülni fog. A Hyundai meghosszabbította a szerződéseit a versenyzőivel, ami egy nagyon erős felállás marad így.

Az ötszörös bajnok Sebastien Ogier-el és a Wales rallye győztes Elfyn Evans-el az M-Sportnak van az egyik legerősebb pilóta párosítása.

Nagyon nagy önbizalmat ad egy versenyzőnek, ha megnyeri a hazai versenyét. Azt hiszem érdemes lesz jövőre Evans-re fogadni egy kisebb összeggel. Sokat javult a szezonban, és most, hogy megnyerte a hazai versenyét tovább fog fejlődni. Tudom, hogy képes lesz elvégezni ezt a munkát. Az egyetlen dolog ami hiányzik Elfyn oldaláról, az a tapasztalat. Teljesen reálisnak látom annak lehetőségét, hogy a következő szezon második felében komoly kihívója lesz Ogier-nek. Vannak olyan területek, ahol Evans nagyon jó, mint Spanyolországban változó útviszonyok között.” – méltatta versenyzőjét Wilson.

Ogier egy hihetetlen versenyző, akinek öt világbajnoki címe van. Nagyszerű lehetőség nekem, hogy együtt dolgozhatom vele, ő egy fantasztikus versenyző számomra.” – zárta az M-Sport csapatfőnöke.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.