Ogier a vadász!

Az elmúlt öt évben Sebastien Ogier űzött vad volt a Rally Világbajnokságon, idén azonban szokatlan szerepre kényszerült és ő lett a vadász. A bajnokságban hat versennyel a vége előtt 27 pontos hátrányban van Thierry Neuville mögött

Annak ellenére, hogy a lemaradás jelentősnek mondható és a Neuville is jó formában van, Ogier csapatvezetője, Malcom Wilson bízik abban, hogy az M-Sport címvédője fordítani tud.

“Tudjuk, hogy Neuville mennyire erős és versenyképes. Jelenleg Sebastian Ogier az egyetlen, aki fel tudja vele venni vele a versenyt, és meg tudja nyerni a bajnokságot. Biztosan nem adjuk fel és tudom, hogy a csapat minden tagja 100%-ot fog beleadni.” – mondta Wilson.

A következő verseny Finnországban lesz július 26-29. között, amiről Ogiernek nincs túl jó emléke, hiszen tavaly a felfüggesztés hibája miatt fel kellett adnia a versenyt. A csapat azonban tesztekkel fog felkészülni a legendás versenyre.

“Sok tesztet tervezünk és reméljük, hogy jól fog menni az autó és javulást fog mutatni. Igaz, Sebastien autójával tavaly probléma volt, de Evans nagyon versenyképesnek tűnt, ezért nem látom okát annak, hogy ez miért változna meg az idei versenyre.” – zárta a csapatvezető.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük