Győztesek & legyőzöttek

A hazai pályák csendesek, az autósport rajongók a versenynaptárakat böngészik, a szerencsésebbek már kijutottak egy külhoni versenyre is. A versenyzők a műhelyek félhomályában készülnek a szezonra, abban bízva, hogy idén győztesek lesznek és nem legyőzöttek.

Gyorsan felejtsük is el a tavalyi évet, történt ami történt, már a hátunk mögött hagytuk. Az eredmények  szép lassan megsárgulnak majd a történelem lapjain. Minden év új esély a legyőzötteknek és a győzteseknek is, nekünk pedig, akik a pályák szélén töltjük majd a szezont reméljük, hogy élményekben gazdag évnek nézünk elébe.

A hazai és a nemzetközi versenynaptárakat böngészve ismét a bőség zavarával küzdünk és a versenyek több esetben fedik is egymást. Ez persze okoz némi fejfájást, de bízunk abban, hogy jó döntést hozunk majd, mikor elindulunk a kiválasztott verseny felé.

A versenynaptárak átnézése után tervezni kezdtük a szezont. A cél idén sem más, mint a sokszínűség, így marad a szakágak közötti kalandozás.

A rally kihagyhatatlan a programból, a Rally3 és az ORB mellett idén megpróbálunk eljutni az ERC hazai versenyére is, reméljük ezúttal nem kell lemondanunk a nemzetközi viadalról. A drift szezont egy nemzetközi versennyel kezdjük, a műfaj Európai királyai újra összecsapnak Tökölön. A Hungaroringet is megjárjuk majd párszor, a sebesség hazai fellegvárát idén is elfoglalják majd a nemzeti és nemzetközi sorozatok. Szlalomversenyek is szerepelnek a terveink között, remélhetőleg nem ütköznek majd más eseményekkel. A spontán előre nem tervezhető eseményeknél rögtönözni kell majd, de ezeknél a meglepetéseknél nagyobb bajunk ne legyen.

Okunk lesz egy kis házi ünnepségre is, hiszen YouTube csatornánk idén lesz 10 éves.

A versenyeket facebook oldalunkon felvezetjük majd, és annyi előzetes infót osztunk meg amennyit  csak tudunk.

2020-at is a pályák szélén töltjük, találkozunk majd győztesekkel és legyőzöttekkel és remélhetőleg egyre több nézővel is. Hozzon a szezon bármit, örömet vagy csalódást, ne feledkezzünk meg a sportszerűségről, gondoskodjunk arról, hogy ne essen csorba a fair play szellemiségén.

 “A sportszerű küzdelem, a fair play, az a művészet, amikor úgy kapunk hajba, hogy egymás frizuráját nem tesszük tönkre.”
(Gerhard Bronner)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük