Hungaroring, hiányzol!

Azt hiszem nem tévedek nagyot azzal, ha azt állítom: mindenkinek tele a hócipője a pandémiával! A sportvilágot is mélyen érintette a vírushelyzet okozta tiltások sora. Bebizonyosodott az, amit a sportolók már milliószor elmondtak, hogy nézők nélkül mit sem ér az egész. Elnézve az üres tribünök előtt zajló versenyek sorát igazolódott, hogy kicsit sem túlzás az, amit a versenyzők állítottak. Valóban a nézők a szíve – lelke minden sportágnak és nélkülük nincs atmoszféra, nincs varázslat!

Dugába dőlt tervek

2020-at mindenki megszenvedte, életek vesztek el, munkahelyek mentek tönkre, a vírus nem válogatott politikai beállítottság, vallás, vagy gazdasági helyzet szerint, a világ minden országában pusztított.

Gondosan tervezgettük a szezont, néztük a versenynaptárakat, lelki szemeink előtt már láttuk, hogy hova is szeretnénk eljutni. Miután szakágfüggetlen oldalként vagyunk jelen a közösségi médiában, színes kis programot állítottunk össze, aztán beütött a vírus és minden tervünk dugába dőlt.

A Hungaroring évek óta az egyik legfontosabb helyszín, így volt ez 2020-ban, is aztán eltelt az év és mi még a pálya közelében sem jártunk.

Hiányzol Hungaroring!

Nem titok, hogy a pálya az egyik kedvenc helyszínünk, számtalan életre szóló élménnyel gazdagodtunk itt, fantasztikus pillanatokat élhettünk át és értékes emberi kapcsolatokra tettünk szert.

Áztunk bőrig és volt, hogy csaknem odasültünk a gridre a forróságban, mégis minden nap végén mosolyogva indultunk haza, és alig vártuk, hogy visszatérhessünk.

Nem volt olyan látogatásunk amit ne színezett volna valami jó kis sztori, amit persze a versenybeszámolókban meg is osztottunk olvasóinkkal.

Óvatos tervezés

Nagy reményekkel vártuk 2021-et, a szezon ugyan még nem kezdődött el, de okulva a tavalyi hibákból, nem szövünk távlati terveket. Óvatosak vagyunk, hiszen csak az biztos, hogy minden bizonytalan. Nem tudni mikor oldják fel a tilalmakat, hogy mik lesznek a pandémia után a látogatási feltételek, hogy mikor is tér vissza az élet a normalitások talajára?

Reméljük azonban a legjobbakat, hogy idén végre visszatérhetünk az egyik kedvenc pályánkra a Hungaroringre, ahol együtt örülhetünk majd a hazai versenyzők sikerének a nézőkkel együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük