III. Rally Hungary – Pikáns csata a bajnok aspiránsok között

Elkezdődött a III. Rally Hungary, amin Európa legjobb rally versenyzőit látjuk vendégül, de ez a verseny egyben a Rally Országos Bajnokság záró futama is. Az abszolút bajnoki címért már csak hárman vannak versenyben, a Hadik András – Kertész Krisztián, Csomós Miklós – Nagy Attila és a Mads Østberg – Torstein Eriksen párosok.

A RabócsiRingen rendezett szuper speciális szakaszon a sors úgy rendezte, hogy a bajnoki címért küzdő párosok közül kettőt összesorsoltak az ERC mezőnyében. A Hadik-Mixi csata hírére a körülöttünk álló rally rajongók a következő szavakkal reagáltak: “Hú, ez most nagy lesz, ilyen sztorit még írni sem lehetne, ezt nézd meg, bébi!”

Mint ahogy a szólás tartja: “Az élet a legnagyobb rendező.” – mert ez a csata valóban nem mindennapi volt. Az idő azonosság nagyon, de NAGYON ritka az autósportban, de a bajnoki címért küzdő felek ezúttal rally történelmet írtak. Történt ugyanis, hogy a stopper mindkettejüknél: 1:41.6-nál állt meg.

Amint Szujó Zoltán bemondta a fenti eredményt, a nézők reakciói a tapson túl a következők voltak: “Ezt nem hiszem el b+…”, “Óriásiak a srácok.”, “Remélem az utolsó szakaszig ilyen szoros lesz!”

Az első reakciók mindig a legőszintébbek, az ember nem gondolkodik, ami a szívén, az a száján. Mi is nagyon reménykedünk abban, hogy a bajnoki csata tényleg az utolsó szakaszig tart, de ennél szorosabb már aligha lehetne, mint ahogy elkezdték a srácok. Széles utat kívánunk mindenkinek és köszönjük ezt az izgalmas bajnokságot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük